Het verhaal van Propolia

propolia kopen Nederland

Parels van de bijenkorf Het verhaal van Propolia ®

Propolia® is al meer dan 30 jaar het leidende merk van Apimab Laboratoires uit Frankrijk. Propolia is ontstaan ​​dankzij de heer Bernard, de voorzitter van Apimab, die een passie heeft voor bijenteelt. Na het ontdekken van Propolis en het analyseren van de voordelen, besloot hij om producten te maken met behulp van de "parels van de bijenkorf", in het bijzonder Propolis. Het Franse merk Propolia omvat een lijn van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen, cosmetica en verzorgingsproducten. In het assortiment van Lekkerhoning vindt u uiteraard alle bekende en minder bekende producten uit de Propolia-lijn. En daar zijn we trots op!

Een verhaal van passie

Propolia® is het verhaal van een imker, een eenvoudige man die van zijn bijen houdt. Hij was ervan overtuigd dat de therapeutische voordelen van bijenkorf producten veel verder gingen dan de heerlijke smaak van honing. Het is het verhaal van een honinghuis dat een laboratorium is geworden en voortdurend de extractie- en zuiveringstechnieken verbetert om Propolis-producten te produceren met toepassingen die tot nu toe onbekend waren voor het grote publiek. Het is het verhaal van een merk dat in 1979 werd opgericht aan de oevers van het meer van Salagou in Clermont-l'Hérault dat dankzij zijn kwaliteitsproducten een leider is geworden. Het is het verhaal van liefde voor de natuur, van goede dingen en van vakmanschap. Het is het verhaal van een passie ..

Onze Bij is jouw kracht

We zijn ervan overtuigd dat Propolis en bijenkorf producten ons dagelijks kunnen helpen, op veel verschillende manieren. We hebben onze Propolia®-productlijn gebouwd op basis van deze overtuiging en de natuurlijke eigenschappen van bijenkorf producten: van voedingssupplementen tot cosmetica tot producten voor persoonlijke verzorging, onze formules combineren plantaardige ingrediënten en bijenkorf producten waarvan de effectiviteit wordt versterkt door de synergieën tussen hun actieve ingrediënten. Onze relaties met onze imkerpartners zijn ook van het grootste belang voor ons: ze garanderen kwaliteitsproducten die respectvol zijn voor onze bijen en hun omgeving ... propolia producten

Ontdek de gehele lijn van Propolia!

Propolia® heeft sinds 2013 jongere, vriendelijkere uitstraling gekregen. Een frisse benadering die te zien is in de bijnamen van onze producten en in onze levendige kleuren, waardoor onze klanten beter kunnen navigeren de productlijn: elke toepassing heeft zijn eigen kleurcode!

Propolia producten voor meer energie

Kunt u wel wat extra energie gebruiken? Dan zijn de Propolia producten met een rood label echt iets voor u!

Pure propolis producten

Bent u op zoek naar de meest pure propolisproducten van Propolia? Deze herkent u aan een kastanjebruin label!

Propolia lichaamsverzorging

Propolia lichaamsverzorging producten herkent u aan het roze label.

Mond- en keelverzorging

Ook heeft Propolia een ruim aanbod mond- en keelverzorgingsproducten. Deze herkent u aan een lichtblauw/cyaan label.

Bekijk ons aanbod
Geef een antwoord