Bijenwas kaarsen

Bijenwaskaarsen worden door ons met de hand gemaakt van 100% natuurlijke bijenwas. De kaarsen geuren heerlijk en verspreiden een warm licht. Wanneer wij spreken over 100% bijenwas, dan is het ook echt alléén maar bijenwas. Er worden geen toevoegingen aan onze bijenwas producten gedaan. Bekijk hieronder direct ons uitgebreide assortiment!

Toont alle 36 resultaten

Kaars van bijenwas kopen? Wij hebben diverse soorten!

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige en betaalbare bijenwas kaarsen? Dan bent u bij Lekkerhoning aan het juiste adres. We maken 3 soorten kaarsen:

Gedompelde kaarsen

We zijn best trots op onze gedompelde bijenwas kaarsen. Ze zijn verkrijgbaar in vele lengtes en diktes, maar allemaal met dezelfde kenmerken: prachtig geel, heerlijk geurend en tijdens de lange brandduur verspreiden ze een mooi warm licht.

Gegoten kaarsen

Daarnaast hebben we een leuk assortiment van gegoten bijenwas kaarsen, van korfmodel, tot stompkaars en zelfs een natuursteen. Stuk voor stuk mooie gele kaarsen met een heerlijk aroma.

Gerolde kaarsen

De laatste soort zijn de gerolde kaarsen van raatvellen. Ook deze verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. Decoratief aan tafel, sfeervol in een interieur waar hout de boventoon voert.

Zelf bijenwas kaarsen maken

Maakt u al zelf uw eigen bijenwas kaarsen? Het is ontzettend leuk en bovendien heel eenvoudig. Op onze pagina over zelf bijenwas kaarsen maken vindt u alle benodigdheden. Hierbij kunt u denken aan pure bijenwas, een mal, een gietkan en een lont. Bovendien vindt u hier een handig stappenplan en concrete tips om zelf uw kaarsen te maken.

De voordelen van bijenwas kaarsen

Wist u dat bijenwas kaarsen tal van voordelen hebben? Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken en voordelen voor u opgesomd:

  • Bijenwas kaarsen zijn de meest natuurlijke kaarsen op de markt. Bovendien geven ze een warm en gezellig licht.
  • De kaarsen kunnen een gunstig effect op het luchtwegenstelsel teweegbrengen
  • Bijenwas kaarsen worden met de hand gemaakt
  • Bijenwas kaarsen zijn heel duurzaam en bevatten geen toevoegingen
  • Bijenwas kaarsen ruiken heerlijk en geven warm licht
  • Bijenwas kaarsen zijn van nature druip- en roetarm
  • Ook als je de kaars niet brandt is het, dankzij de opvallende gele kleur, een mooi decoratief object voor in huis
  • Ze zijn beschikbaar in vele vormen en maten
  • Ze zijn ontzettend leuk cadeau te doen

Kortom, genoeg redenen om bijenwas kaarsen te kopen of zelf te maken. Bestelt u bij Lekkerhoning.nl? Dan kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen en een snelle levering.

Toont alle 36 resultaten