Voorraadpotten

glazen voorraadpottenOp zoek naar een glazen voorraadpot van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u hier aan het juiste adres. Een glazen voorraadpot is een onmisbaar product voor in de keuken. In deze categorie hebben we de populairste keuzes voor u op een rijtje gezet. Tip: bekijk hier al onze glazen potjes voor nog meer keuzemogelijkheden. 

Toont alle 5 resultaten

Glazen voorraadpotten van de hoogste kwaliteit

Onze glazen voorraadpotten zijn beschikbaar in allerlei afmetingen. Ze beginnen al bij een halve liter, maar we hebben ook diverse voorraadpotten met meer dan een liter inhoud op voorraad. Welk model je ook kiest, onze voorraadpotten zijn perfect voor het bewaren en vershouden van allerlei voedingsproducten. Denk hierbij aan suiker, pasta, meel, rijst, noten of koffiebonen. Ze zijn bovendien ook erg populair als glazen snoeppot. Bijvoorbeeld om te vullen met honingsnoep of pepermuntjes.

Waarom een voorraadpot van glas?

Voorraadpotten zijn er in allerlei materialen: plastic, aardewerk of metaal. Wij kiezen er bewust voor om enkel glazen voorraadpotten op te nemen in ons assortiment. Glazen voorraadpotten hebben een lange levensduur, bijvoorbeeld in vergelijking met een plastic variant. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Glazen potten staan bovendien mooier en luxer in je interieur dan plastic. Daarbij bevat glas geen schadelijke stoffen, zoals bij plastic soms wel het geval is. Tot slot zie je in een glazen pot direct wat er in zit, dus labels zijn overbodig!

Bent u specifiek op zoek naar kleinere voorraadpotjes? Dan loont het ook om al onze glazen potjes te bekijken. Daarbij heb je ook de keuze uit allerlei vormen: ronde potjes, hexagonale potjes en meer.

Toont alle 5 resultaten