Bestellen Leveren Retour

Bestellen en leveren

Levering van pakketten gaat snel bij Lekkerhoning. Na betaling van de order ontvangt u binnen 48 uur het pakket aan huis (weekend niet meegerekend). Het kan vaak nog sneller, maar dat houden we liever als een verrassing 🙂

Verzendkosten

Wij hanteren aantrekkelijke verzend tarieven. U bepaalt zelf uw voordeel:

Grotere bestelling = lagere verzendkosten.
Vanaf 65 euro wordt uw bestelling gratis bezorgd.

*Gratis bezorging boven 65 euro geldt voor pakketten tot 30 kilo in Nederland en België. Bij zwaardere bestellingen komt er een kleine toeslag bij. Maar wees niet teleurgesteld, zelfs inclusief deze kleine toeslag zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk!

Bestelling volgen

Uw bestelling kunt u volgen via de toegestuurde track & trace code. Deze code ontvangt u zodra uw bestelling door ons is verstuurd. Bij vragen of twijfels neem gerust contact met ons op.

Is er iets mis met uw bestelling?

Wij doen altijd ons best om uw bestelling correct in te pakken en zo snel mogelijk te verzenden. Mocht er iets mis zijn met uw bestelling, stuur ons gerust een mailtje. Dit kunt u het beste doen door uw orderbevestigingsmail te beantwoorden. Graag ontvangen wij een foto van de pakbon en de producten waar u vragen over heeft.

Bij Lekkerhoning doen we niet moeilijk over producten terug sturen. Wij denken altijd mee en proberen een passende oplossing te vinden. Wel zijn er een aantal wettelijke regels waar we ons aan moeten houden. Hieronder een handige diagram wat te doen in geval van vragen: