Retourbeleid

Retourbeleid

Bij Lekkerhoning doen we niet moeilijk over producten terug sturen. Wij denken altijd met u mee en proberen een passende oplossing te vinden. Wel zijn er een aantal wettelijke regels waar we ons aan moeten houden. Hieronder een handig diagram wat te doen in geval van vragen: 

Producten terug sturen

Etenswaren, geopende verzorgingsproducten, glazen potjes / flessen waarvan de verpakking open is geweest mogen wij helaas niet retour nemen. Met betrekking tot overige producten geldt:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lekkerhoning.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ons retouradres is:

Lekkerhoning.nl
Laan der Techniek 21
3903 AS Veenendaal

Stuur de producten altijd voldoende gefrankeerd naar Lekkerhoning. Producten die niet voldoende gefrankeerd zijn of onder rembours worden aangeboden zullen wij niet in ontvangst nemen.