Hakhoning

hakhoning gezondHakhoning is een echte delicatesse. Bovendien is hakhoning gezond. Hakhoning werd in de middeleeuwen al gebruikt bij keelpijn, verkoudheid, keelontsteking en andere luchtwegaandoeningen. Nog steeds is dit ouderwetse snoepgoed immens populair. Onze hakhoning is gluten- en lactosevrij en bevat geen allergenen, conserveermiddelen of andere kunstmatige toevoegingen. Zoekt u hakhoning ter verlichting van keelklachten? Dan raden wij Eucalyptus hakhoning aan. Wilt u de spijsvertering bevorderen? Dan is hakhoning anijs de perfecte keuze.

Toont alle 12 resultaten

Hakhoning kopen?

Bent u op zoek naar lekkere, ambachtelijke hakhoning? Dan bent u bij Lekkerhoning aan het juiste adres. Hakhoning wordt soms ook wel ‘’Vogezenbrokken’’ of ‘’borsthoning’’ genoemd. Onze authentieke hakhoning van Hannie’s Hakhoning wordt gemaakt volgens een eeuwenoud recept. Wanneer u hakhoning wilt bestellen, kunt u bij ons kiezen uit diverse smaken, zoals:

Onze hakhoning wordt ambachtelijk gemaakt met zuivere bijenhoning van lokale imkers. Verder gebruiken we 100% natuurlijke kruiden! Hakhoning is lekker om vanuit de hand te snoepen, maar ook als zoetmaker in de thee of warme melk.

Hakhoning – waar te koop?

Wilt u hakhoning kopen? Dan bent u bij Lekkerhoning aan het juiste adres. Hakhoning is helaas niet te koop in de supermarkt. Soms komt u ze nog tegen op lokale braderieën, maar hoe makkelijk is het om uw favoriete smaak snel en eenvoudig thuis te laten bezorgen? Bestel snel en voor u het weet kunt u genieten van dit eeuwenoude snoepgoed!

hakhoning kopen, diverse smaken

Toont alle 12 resultaten