Bijengif

Enig resultaat

Bijengif online kopen

Bent u op zoek naar bijengif? In het assortiment van Lekkerhoning vindt u verschillende bijengif producten. Zo hebben wij bijengif capsules (voor oraal gebruik) en bijengif zalf in tube (om te smeren). Bijengif geeft energie, beïnvloedt de zenuwfuncties en werkt positief op spieren, pezen en gewrichten. Heeft u het al geprobeerd? 

Bijengif capsules

Bijengif capsules van de hoogste kwaliteit koopt u snel en eenvoudig in onze webshop. Bijengifcapsules of -tabletten neemt u eenvoudig in met een slokje water. Bijengifcapsules bevatten een zeer kleine hoeveelheid (gezuiverd) bijengif. Zo bevatten onze bijengifcapsules 0,1 mg gezuiverd bijengif van honingbijen per capsule. Dit staat ongeveer gelijk aan de hoeveelheid gif van 1 bijensteek. Wij raden onze klanten normaliter aan om te beginnen met één capsule om de dag. Dit om te testen of u het middel goed verdraagt. Toch merken de meeste mensen pas iets bij de inname van één of meer capsules per dag Het beste kunt u voorzichtig en stapsgewijs uitproberen wat voor u het prettigst voelt.

Bijengif voor soepele gewrichten

Heeft u last van pijnlijke gewrichten, pezen of spieren? Dan is onze bijengifzalf wellicht iets voor u. Sommige mensen gebruiken het product ook bij reuma, rugpijn, pijnlijke littekens en een tenniselleboog. Het is ook een zeer geliefd product bij sportblessures. U brengt simpelweg een dun laagje bijengif crème aan op de huid en masseert deze lichtjes in. De zalf wordt vanzelf opgenomen door uw huid. Een vochtige doek kan hierbij helpen en het resultaat verbeteren. Was na het aanbrengen uw handen grondig.

Wilt u meer informatie over dit goedje? Lees dan ons artikel over bijengif.

Enig resultaat