Kleine glazen flesjes

Toont alle 5 resultaten

Kleine glazen flesjes kopen?

Kleine glazen flesjes shop je eenvoudig en betaalbaar op Lekkerhoning.nl. Onze glazen flessen zijn van de beste kwaliteit glaswerk. Hierdoor zijn ze perfect voor het bewaren van dressing, soep, melk, sausjes, sap of andere vloeibare producten. Onze kleine glazen flesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zoals 150ml of 250ml. Ook vindt u hier handige pipetflesjes met een inhoud van 20ml of 50ml. Deze zijn gemaakt van bruin glas. Tip: bekijk ook onze kleine glazen potjes voor nog meer keuzemogelijkheden.

Waarvoor kan ik de lege kleine glazen flesjes gebruiken?

Onze kleine flesjes worden voor talloze doeleinden gebruikt. Maakt u zelf graag smoothies, sapjes of andere voedingswaren? Dan zijn de flesjes een originele manier om uw producten in te bewaren. U kunt de flessen eventueel ook voorzien van een zelfgemaakt etiket. De kleine flesjes kunnen ook worden gebruikt voor diverse hobbydoeleinden. Zo kunt u de flesjes vullen met snoepjes om deze cadeau te doen.

Profiteer van aantrekkelijke staffelkortingen

Onze kleine glazen potjes zijn zowel bij zakelijke als particuliere klanten erg populair. Onze glasproducten zijn van de hoogste kwaliteit en altijd zeer scherp geprijsd. Heeft u grotere hoeveelheden glazen flesjes nodig? Dan profiteert u bovendien van aantrekkelijke staffelkortingen van 5% tot 25%. Uiteraard worden de producten altijd goed en stevig verpakt voor verzending.

Kies de kleur van de deksel

Bij Lekkerhoning kiest u zelf de kleur van deksel. Hierbij heeft u de keuze uit een zwarte, gouden of witte deksel. Tevens kunt u ervoor kiezen om de kleine flesjes zonder deksel te bestellen. U profiteert dan van een extra voordelige prijs. Heeft u juist extra deksels nodig? Dan bestelt u die eenvoudig extra bij.

Toont alle 5 resultaten