Glazen potjes

glazen potjes met deksel of zonderBent u op zoek naar glazen potjes met deksel (of zonder)? Dan bent u bij Lekkerhoning.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan kleine glazen potjes en grote potten in diverse formaten. Kies voor een rond of hexagonaal potje of een flesje. Ook vindt u bij ons verschillende weckpotten en plastic verpakkingsmateriaal. Kies vervolgens de grootte van het glazen potje. Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer laag tarief. Ideaal voor de professionele imker of voor de hobbymatige jam- of mosterdmakers. Ook zijn onze potjes vries en hittebestendig – u kunt uw producten invriezen of zelf creatieve kaarsen maken.

Glazen potjes met deksel of zonder deksel in iedere vorm

Bent u op zoek naar glazen potjes of flesjes met deksel of zonder deksel? Bij Lekkerhoning.nl vindt u het allebei!  Heeft u alleen dekseltjes nodig? Geen probleem 🙂 In onze webshop vindt u potjes vanaf 28 ml tot en met 1062 ml. Hierdoor zit er voor iedereen wel een geschikte maat tussen. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen welke kleur deksel u op de potjes wilt. U heeft onder andere de keuze uit de kleuren: goud, zwart of wit. Ook kunt u kiezen uit een print. Gaat u voor fruit en bessen of bloem en bij print?

Zijn de potjes hittebestendig?

Potjes zijn hittebestendig. Wilt u kaarsjes in gieten? Let wel met de lont, bij te dikke lont kunnen de potjes toch barsten.

Zijn de potjes vriesbestendig?

Zowel potjes als flessen kunnen in de freezer. Het is wel zo dat bij het vriezen de inhoud zal uitzetten, hier dient u rekening mee te houden, dus fles mag niet te vol zijn anders zal het barsten.

 

Toont alle 55 resultaten

Bestel het gewenste aantal potjes op Lekkerhoning.nl

Bij Lekkerhoning.nl kunt u het gewenste aantal glazen potjes met deksel of honingpotjes bestellen. Hoe groter de afname, des te meer korting u krijgt. De glazen potjes kunt u per tray bestellen. In een tray kunnen 12, 16, 20, 30 of 46 potjes zitten. Dit ligt uiteraard aan de grootte van het potje. Heeft u een afwijkend formaat nodig? Neem dan contact op. Al onze glazen potten komen uit Europa en zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas. De glazen potjes kunnen verpakt worden in trays of los op pallets. Dit ligt aan de hoeveelheid die u af wilt nemen.

Groothandel in glazen potjes en flessen

Zowel als particulier of als zakelijke klant kunnen wij u goed van dienst zijn. Lekkerhoning.nl is de groothandel in glazen potjes, honingpotjes, jampotjes en glazen flessen. Bij grotere bestellingen kunt u rekenen op staffelkortingen tot wel 30% of 40%! Plaats eenvoudig een bestelling online en wij zorgen voor een correcte levering. De levering gaat bij Lekkerhoning.nl lekker snel. Na betaling van de order ontvangt u binnen 48 uur het pakket aan huis (weekend niet meegerekend).

Toont alle 55 resultaten