Propolis capsules en tabletten

Bent u op zoek naar Propolis capsules, tabletten of poeder? Dan bent u bij Lekkerhoning.nl aan het juiste adres. Klik hieronder op een product naar keuze en lees meer over de exacte toepassingen, voordelen en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Toont alle 11 resultaten

Wat is propolis?

Propolis is een donkerbruine en lijmachtige substantie met een 100% natuurlijke oorsprong. De honingbijen maken propolis uit de knoppen en harsen van bomen en planten. Vervolgens brengen ze het naar de bijenkorf, waar het wordt gebruikt als bescherming tegen micro-organismen, bacteriën en virussen. Maar ook om gaatjes en spleetjes in de bijenkorf of bijenkast af te dekken. Het fungeert als het ware als een natuurlijke barrière. Ruwe propolis bestaat uit ongeveer 50% harsen, 30% wassen, 10% essentiële oliën, 5% stuifmeel en 5% verschillende organische verbindingen.

Propolis capsules

Onze propolis capsules bevatten een hoge dosering propolis en zijn zeer eenvoudig in gebruik. U kunt ze eenvoudig innemen met een glas water voor de maaltijd. In grove vorm is propolis moeilijk verteerbaar, maar door de uitzonderlijke fijnheid van de propolis poeder (30 PPM) in de capsules kan het lichaam de propolis goed opnemen. Zo kunt u optimaal profiteren van de gunstige eigenschappen van propolis.

Voor het behoud van gezonde gewrichten raden wij onze propolis capsules voor gewrichten aan. Deze capsules combineren de kracht van de bijenkorf met de kruidentuin (duivelsklauw, heermoes) en de zee (lithothamnium, chondroïtine,  glucosamine).

Gebruiksadvies

De Ultra propolis capsules zijn verkrijgbaar in een pot van 80 stuks. Voor een optimaal effect, neem ‘s ochtends en ‘s avonds voor de maaltijd 4 capsules. Een regelmatige inname gedurende een maand wordt aanbevolen. De capsules zijn niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen en kinderen onder de drie jaar.

Bekijk ook: Propolis capsules ervaringen.

Propolis tabletten

Naast capsules vindt u ook diverse soorten tabletten met propolis in ons assortiment. Ook deze neemt u eenvoudig via de mond in. De tabletten met propolis en vitamine C zijn erg populair voor het verhogen van de weerstand, voor extra energie en bij opkomende verkoudheid. Voor  een optimale bloedsomloop raden bij deze propolis bloedsomloop tabletten aan.

Bent u specifiek op zoek naar propolis voor de verzorging van uw huid? Bekijk dan onze propolis zalf en crèmes.

 

Toont alle 11 resultaten