Propolis capsules en tabletten

Bent u op zoek naar Propolis capsules, tabletten of poeder? Dan bent u bij Lekkerhoning.nl aan het juiste adres. Klik hieronder op een product naar keuze en lees meer over de exacte toepassingen, voordelen en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Toont alle 11 resultaten

Propolis capsules

Propolis capsules van de hoogste kwaliteit koopt u snel en eenvoudig online op Lekkerhoning. Onze propolis capsules bevatten een hoge dosering propolis en zijn zeer eenvoudig in gebruik.  In grove vorm is propolis moeilijk verteerbaar, maar door de uitzonderlijke fijnheid van de propolis poeder (30 PPM) in de capsules kan het lichaam de propolis goed opnemen. Zo kunt u optimaal profiteren van de gunstige eigenschappen van propolis. De Ultra propolis capsules zijn verkrijgbaar in een pot van 80 of 180 stuks. Voor het behoud van gezonde gewrichten raden wij onze propolis capsules voor gewrichten aan. Deze capsules combineren de kracht van de bijenkorf met de kruidentuin (duivelsklauw, heermoes) en de zee (lithothamnium, chondroïtine,  glucosamine).

Bekijk ook: Propolis capsules ervaringen.

Propolis tabletten

Naast capsules vindt u ook diverse soorten tabletten met propolis in ons assortiment. Ook deze neemt u eenvoudig via de mond in. De tabletten met propolis en vitamine C zijn erg populair voor het verhogen van de weerstand, voor extra energie en bij opkomende verkoudheid. Voor  een optimale bloedsomloop raden bij deze propolis bloedsomloop tabletten aan.

Bent u specifiek op zoek naar propolis voor de verzorging van uw huid? Bekijk dan onze propolis zalf en crèmes.

 

Toont alle 11 resultaten