Propolis zalf en crème

Propolis zalf cremeBent u op zoek naar Propolis crème of zalf? Bijvoorbeeld voor de verlichting van vervelende huidklachten of de behandeling van oppervlakkige wondjes? Dan bent u bij Lekkerhoning.nl aan het juiste adres. Propolis crème of zalf laat zich eenvoudig aanbrengen op uw huid en is perfect voor het ontsmetten, genezen en beschermen van uw huid. Sommige mensen ervaren zelfs (lichte) pijnstilling van de huid. Klik op een product naar keuze en lees meer over de exacte toepassingen, de voordelen en het aanbevolen gebruik.

Toont alle 13 resultaten

Wat is propolis?

Propolis is een donkerbruine en lijmachtige substantie met een 100% natuurlijke oorsprong. De honingbijen maken propolis uit de knoppen en harsen van bomen en planten. Vervolgens brengen ze het naar de bijenkorf, waar het wordt gebruikt als bescherming tegen micro-organismen, bacteriën en virussen. Maar ook om gaatjes en spleetjes in de bijenkorf of bijenkast af te dekken. Het fungeert als het ware als een natuurlijke barrière. Ruwe propolis bestaat uit ongeveer 50% harsen, 30% wassen, 10% essentiële oliën, 5% stuifmeel en 5% verschillende organische verbindingen.

Propolis heeft een antibacteriële werking en wordt ook wel een natuurlijk antibioticum genoemd. Het kan daarom worden gebruikt bij diverse huidaandoeningen. U kunt de propolis zalf direct op uw huid smeren. Voorkom contact met uw kleding, want propolis kan vlekken veroorzaken. Bovendien is ongeveer 1 op de 2000 mensen allergisch voor propolis. Veel mensen zijn gebaat bij propolis zalf, maar het is geen officieel geregistreerd geneesmiddel.

Wat doet propolis zalf?

Propolis zalf of crème staat bekend om haar ontsmettende, genezende, beschermende en kalmerende eigenschappen. Zo wordt onze zalf met 30% propolis gebruikt bij huidaandoeningen en ongemakken als:

  • eczeem
  • acne
  • alle Herpes varianten
  • psoriasis, schimmels en aambeien
  • spataders, kneuzingen, blauwe plekken 
  • eelt
  • puistjes en steenpuisten

Gebruiksadvies: voor het beste resultaat enkele keren per dag (2 of 3x) licht aanbrengen op de huid en inwrijven.

De beste kwaliteit propolis crèmes en zalfjes vindt u natuurlijk in het assortiment van Lekkerhoning.nl. Uiteraard goed opneembaar voor uw huid. Meer informatie over propolis vindt u hier. Zoekt u propoliszalf voor uw huisdier? Kijk dan hier.

Positieve ervaringen propolis zalf

Enorm veel mensen zijn gebaat bij de geneeskrachtige werking van propolis zalfjes en crèmes. Steeds meer mensen raken dan ook bekend met de geneeskrachtige werking van dit natuurlijke wondermiddel. Op de diverse productpagina’s leest u de ervaringen van mensen met onze producten. Maar nog beter is om het zelf te proberen! U zult positief verrast zijn… 

 

Toont alle 13 resultaten