Natuurlijke rauwe honing, delicatessen en Propolis van Lekkerhoning

Contact

CONTACTGEGEVENS:

Lekkerhoning.nl
E-Mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/lekkerhoning
Tel: +31638752381
Laan der Techniek 21
3903 AS Veenendaal

Lekkerhoning is altijd blij met leuke samenwerkingen!
Bent u een ondernemer, een blogger of heeft u een idee?
Stuur ons zeker een mailtje! 🐝🌷

Beste honing kwaliteit
 • review rating 5  Als je van honing houdt, is dit DE site om te bestellen. Kwalitatief hoge producten met veel variatie dus je kunt hier niet alleen honing bestellen. De levering is snel en maakt het ideaal als je snel nog een kado nodig hebt. En goed verpakt zodat de glazen potten heel blijven. Aanrader dus!

  thumb Au-3
  11/08/2018
 • review rating 5  snelle reactie gekregen ivm vraag over herkomst (via hun imker, de review van hun concurrent hierover is dus duidelijk ongefundeerd als het gaat om transparantie)

  thumb Yanick Goossens
  5/30/2018
 • review rating 5  Ik heb nu al een aantal producten van Lekkerhoning.nl geprobeerd en ik ben erg tevreden. De communicatie verloopt altijd heel prettig en wat ik erg belangrijk vind is dat er gekeken wordt welke producten bij me passen. Er wordt niets opgedrongen en ik krijg de informatie die ik nodig heb. De volgende dag heb ik de producten al in huis. Ideaal!

  thumb Linda van Duren
  11/04/2018
 • review rating 5  Fijne producten, snelle levering. Goed verpakt. Vooral de honingrietjes zijn erg lekker!

  thumb Sharmilee Muntslag
  4/30/2018
 • review rating 5  o zoete zachte zaligheid goudgele tongstreling verwennerij, lekkernij in alle soorten van over de hele wereld feestelijke, zoetende, verzachtende balsem voor een ruwe keel zachter dan suiker geurend naar het goede der aarde gift van geelzwarte zoemende ijve

  thumb Amrish Datadin
  11/07/2018
 • review rating 5  Wat een fijne producten. Wegens alle medicijnen en het ziek zijn heb ik extreem droge voeten. Zo droog dat het irriteerd. Van de arts wel creme gehad maar werkt niet optimaal. Nu na een paar dagen smeren met de propolis creme is de irritatie al weg en zijn ze een stuk minder droog. Echt geweldig!

  thumb yvette moerdijk
  11/03/2018
 • review rating 5  Heerlijk en weldoend en ook leuk (pluche bij: ik kon het niet laten)

  thumb Jacqueline Herder
  7/04/2018
 • review rating 5  Wat een super leuke website en wat een geweldige producten.Voor mijn blog mag ik producten uit testen. Ben nu al erg enthousiast en heb het nog maar net besteld. Denk dat deze producten echt goed in de smaak zullen vallen bij iedereen.

  thumb willemien Tigelaar
  11/07/2018
 • review rating 5  Prettig contact, snelle levering en goed verpakt. Wat wil je nog meer?

  thumb Thuis leven
  11/05/2018
 • review rating 5  Heerlijke honing! Snelle service en goed verpakt thuis gekregen. Diverse lekkere en gezonde soorten honing. Ook de honing rietjes en lolly's zijn een grote aanrader.

  thumb Meer Met Mama
  11/19/2018

Beoordelingen en leuke weetjes