Royal Jelly

royal jelly, koninginnegelei

Royal jelly of koninginnegelei kopen? Of benieuwd wat royal jelly precies is? Dan bent u bij Lekkerhoning aan het juiste adres.Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment royal jelly producten.

Verder lezen>>

Toont alle 8 resultaten

 

 

Wat is Royal Jelly?

Royal Jelly is een geleiachtig goedje wat geproduceerd wordt voor de koninginnen bijen. Royal Jelly wordt ook wel bijenmelk, koninginnegelei, koninginnebrij of gelée royale genoemd. Dit goedje wordt geproduceerd door de voedselklieren van werkbijen en is alleen bestemd voor de koninginnen om te eten vanwege de grote hoeveelheden eiwitten en vitaminen die in dit goedje zitten. Het is een mengsel van pollen, speeksel en honing. Verder zijn er ook nog een aantal onbekende stoffen verwerkt die misschien wel het geheim zijn van de wonderbaarlijke vruchtbaarheid van de bijenkoninginnen. Mede dankzij de koninginnegelei kan de koningin maar liefst 5 jaar oud worden en wordt ze ongeveer dubbel zo groot.

De gelei is niet alleen gezond voor de bijenkoninginnen, maar ook voor de mens! Koninginnegelei wordt gebruikt in cosmetica en als voedingssupplement.

 

Is Royal Jelly gezond?

Dit voedzame goedje geeft de mens een boost wanneer u even niet lekker in uw vel zit door bijvoorbeeld ziekte of vermoeidheid. Het is als het ware een natuurlijke oppepper en geeft energie. Tevens heeft de koninginnegelei ook een positieve werking op het immuunsysteem van de mens en wordt het aanbevolen bij stress, slapeloosheid, depressies, de overgang, bepaalde huidproblemen en tekorten in het lichaam van vitaminen en mineralen.

Royal Jelly is rijk aan eiwitten, aminozuren, lipiden, natuurlijke hormonen, mineralen, foliumzuur, vetzuren en vitamine A, B-complex, C, D en  E.

De gelei is geschikt voor ieder mens van jong tot oud. Zowel ouderen als jongeren kunnen baat hebben bij het gebruik van Royal Jelly. Daarnaast heeft deze gelei een positieve werking op sportprestaties. Het heeft een positieve werking op het herstel van het lichaam na het sporten. Hierdoor maken veel sporters ook gebruik van Royal Jelly. Bovenstaande eigenschappen verklaren de populariteit van dit natuurlijke voedingssupplement. 

Ook heeft het een stimulerende werking op:

  • De stofwisseling
  • Seksuele functies
  • Bescherming tegen infecties, door de antibiotische werking
  • Een gezonde huid (doorbloeding v.d. huid, celvernieuwing en versteviging)
  • Haargroei
royal jelly kopen
Royal Jelly bevat 159kcal per 100 gram, waarvan 14 gram proteïnen

Belangrijke informatie

  • Koninginnegelei is een voedingssupplement, geen geneesmiddel.
  • Voor kinderen jonger dan 12 jaar adviseren we een halve dosis. Voor kinderen jonger dan 12 maanden raden we het consumeren van royal jelly af.
  • Royal jelly wordt idealiter als kuur genomen. Deze kunt u op elk moment van het jaar starten.

Koninginnegelei of Royal Jelly kopen: puur, capsules of crème?

U kunt royal jelly of koninginnegelei, in diverse uitvoeringen kopen: puur, in capsules of als crème.

Pure Royal Jelly

De pure koninginnegelei is één van onze populairste producten en is verkrijgbaar in een potje van 40ml, 210ml of 1 liter. De gelei in pure vorm kan een zure smaak hebben. Een theelepeltje per dag is al voldoende en dit kunt u eenvoudig mengen door de honing, yoghurt of jam. Hierdoor proeft u niets meer van de zure smaak. Ook kunt u het met een beetje water innemen. De royal jelly werkt op beste op een nuchtere maag. Zuivere koninginnegelei is ruwweg een halfjaar houdbaar in de koelkast. Een populair alternatief is onze Honingkracht. Dit is een gezonde mix van verse zonnebloemhoning en koninginnegelei en smaakt erg goed op een boterham.

Royal Jelly capsules

Ook is het mogelijk om de kongininnegelei in te nemen in capsulevorm. Neem iedere morgen 1-2 capsules bij het ontbijt en houd dit minimaal 30 dagen vol. Na deze 30 dagen zult u de resultaten gaan merken! Het voordeel van Royal Jelly capsules is, dat deze zeer eenvoudig ingenomen kunnen worden, zonder in te leveren op de kwaliteit!

Royal Jelly crème

De Royal Jelly uiercrème is te gebruiken bij een erg droge of ruwe huid. Denk bijvoorbeeld aan ruwe handen of droge voeten. De uiercrème heeft tevens een verzachtende werking voor het gehele lichaam, bijvoorbeeld na een zonnebrand. De normale Royal Jelly crème is iets minder vettig en ook geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het bevordert tevens de bloedcirculatie, zodat de zuurstoftoevoer toeneemt.

kongininnegelei capsules puur
Royal jelly kan puur of middels capsule geconsumeerd worden

Royal Jelly ervaringen

Benieuwd naar de Royal Jelly ervaringen? Lees hier de recensies van andere bezoekers die al eerder Royal Jelly hebben gekocht bij Lekkerhoning.nl. Nog beter: probeer het zelf en ervaar de voordelen😊.

Koninginnegelei kopen?

Koninginnegelei van de hoogste kwaliteit koopt u bij Lekkerhoning. Onze Royal Jelly komt direct van de imker. Bij ons profiteert u van snelle levering en gratis verzending vanaf €75,-. Ook voor alle andere mooie en vitaliserende producten van de bij bent u hier aan het juiste adres. 

Veel gestelde vragen over koninginnegelei

Hoe gebruikt u Royal Jelly?

Royal Jelly kunt u oraal innemen of op de huid aanbrengen. Voor de huid kunt u kiezen tussen verschillende crèmes of voor zeep. Voor orale inname kunt u kiezen tussen pure Royal Jelly of capsules. Voor orale inname geldt dat een mespuntje pure Royal Jelly wonderen kan doen. Voor capsules wordt aangeraden om elke dag 2 capsules in te nemen. Op de productpagina’s wordt verteld hoe elk Royal Jelly product moet worden gebruikt.

Wat doet koninginnegelei met uw lichaam?

Koninginnegelei is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Wel kan Royal Jelly een stimulerende werking hebben op de stofwisseling, seksuele functies, haargroei en gezonde huid. Ook kan het bescherming bieden tegen infecties en heeft het een antibiotische werking. 

Hoe lang blijft Royal Jelly goed?

Na opening is pure Royal Jelly ongeveer een half jaar goed. Dit geldt wel alleen als de Royal Jelly wordt bewaard in de koelkast.

Is Royal Jelly gevaarlijk?

Nee, koninginnegelei heeft geen noemenswaardige bijwerkingen. Er bestaat wel een kans dat u allergisch bent voor het product. De kans is groter voor mensen die kampen met astma of andere allergieën. De allergische reactie die kan ontstaan bestaat veelal uit milde symptomen. Ook al zijn de bijwerkingen zeldzaam en mild, is het wel verstandig om voorzichtig te blijven. 

Kunt u teveel Royal Jelly innemen?

Het beste kunt u de aanbevolen hoeveelheid aanhouden die staat beschreven bij de producten. Meer innemen kan over het algemeen geen kwaad voor het lichaam, maar het bied ook niet veel meer goeds. 

Hoe smaakt koninginnegelei?

Koninginnegelei heeft opvallende smaak. Royal Jelly staat bekend om de bittere en zure smaak. Als u niet fan bent van deze smaak is het een tip om de Royal Jelly te mengen met honing, yoghurt of jam. 

Toont alle 8 resultaten