Imkerij

Imkerij

Bent u op zoek naar een imkerij in uw omgeving? Dan bent u bij Lekkerhoning aan het perfecte adres. Voor echte Nederlandse honing, maar ook voor tal van andere veelzijdige en bijzondere natuurproducten. Altijd met de grootste liefde voor de natuur, bijen en andere insecten.

✅ Bijenproducten van de hoogste kwaliteit
✅ Honing, propolis en meer

Bezoek onze webshop >>

imkerij

Bijenproducten, vers en direct van de imkerij

heideraathoning BESTE RAUWE EN RAAT HONING - 100% NATUURLIJKE DELICATESSEN

Bij ons kunt u terecht voor alle producten die u zoekt op het gebied van bijen. In de webshop van onze imkerij vindt u ruim 300 unieke en bijzondere bijenproducten. Hierbij kunt u denken aan pure bijenwas of bijenwas kaarsen, bijenhotels, bijengif of bloemenzaad speciaal voor bijen. Neem snel een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door ons aanbod.


Honing van de imkerij

Honing van Lekkerhoning.nl is altijd 100% natuurlijk, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers! Echte rauwe honing van de imker, zoals sommige mensen dat noemen. Zo vindt u bij ons o.a. de volgende soorten verse honing: vloeibare honing, raathoning, heidehoning en crèmehoning. Onze liefde en goede zorg voor de bijen proeft u terug in de smaak van onze honing. Met de keuze uit meer dan 30 soorten honing slaagt u gegarandeerd als u honing van de imker zoekt.

Andere producten uit de bijenkast

Veel mensen denken bij een imkerij aan honing, maar de bij heeft ons nog veel meer bijzonders te bieden.

propolis imkerij

Propolis

Propolis is een combinatie van harsachtige, gomachtige en balsemachtige substanties die bijen uit de knoppen van bepaalde bomen halen, onder andere populieren (vooral de Franse propolis). Propolis van de imker koopt u in de webshop van Lekkerhoning.nl. Onze propolis is van de zuiverste kwaliteit voor een optimale werking.

royal jelly imkerij

Royal jelly

In ons assortiment vindt u pure royal jelly, gezond voor bij en mens. Royal jelly is een witgele vloeistof die de bijen maken en die onze imker bewaart in de vriezer. Zo blijft de royal jelly langer vers.

bijenwas imkerij

Bijenwas

Bijenwas is een zeer multifunctioneel product. Zo wordt bijenwas gebruikt voor het maken van kaarsen of verzorgingsproducten. Ook wordt bijenwas gebruikt voor het onderhouden van hout. De mogelijkheden van bijenwas zijn eindeloos! In ons ruime assortiment vindt u bijenwas voor alle denkbare toepassingen.

bijenpollen imkerij

Bijenpollen

Bijenpollen worden ook wel stuifmeelkorrels genoemd. Deze korrels zijn een belangrijks voedingsmiddel voor gezonde bijen. Om deze reden zie je dan ook vaak een bij op een bloem zitten. De korrels zijn namelijk een eiwitrijk voedsel voor de bijen. Stuifmeelkorrels zijn niet alleen van essentieel belang voor de bijen, maar ook voor de mens heeft het diverse positieve werkingen.

Reviews van onze producten

Benieuwd wat andere mensen zeggen over onze producten van onze imkerij? Lees de reviews hieronder!

Joke Meurs
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Super lekker van smaak.

14 uur geleden
Olga Govers
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Goede website en snelle levering

4 dagen geleden
Helma O.
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Heerlijke honing,lekker voor op brood goede smaak.

5 dagen geleden

Kennisbank vol met informatie

Benieuwd wat een imker precies doet? Wat propolis precies is? Wat de rol van bijen voor onze natuur is? Neem dan eens een kijkje in onze kennisbank. Hier vindt u allerlei leuke, interessante en leerzame informatie over het imkersvak, toelichting op de verschillende producten en feiten en fabels omtrent de verschillende voordelen van bijenproducten.

Een korte rondleiding bij onze imkerij

Honingliefhebber? Koop direct bij de imkerij🐝

Bijzondere honingsoorten om te proeven