Natuurlijke verzorgingsproducten

Omdat de huid speciale verzorging nodig heeft, zijn onze propolisextracten aangepast aan de huid… in combinatie met stoffen die bekend staan om hun werkzaamheid: u vindt hier een overzicht van ingrediënten die we het meest gebruiken in onze cosmeticalijn.

 1. PROPOLIS
In de oudheid werd de herstellende en beschermende kracht van propolis al zo gewaardeerd dat de Egyptenaren het gebruikten voor hun balsemingsrituelen … geen wonder dus dat propolis terug te vinden is in het assortiment huidverzorgingsproducten.
2. KONINGINNENGELEI

Koninginnengelei (royal jelly) is herstellend en rustgevend, dit zeldzame product wordt steeds populairder om zijn cosmetische eigenschappen. Propolia combineert het met waardevolle eigenschappen van planten, zodat de antioxidanten al hun beschermende kracht kunnen afgeven.
3. HONING
Honing is niet alleen verzachtend en hydraterend, maar staat ook bekend om zijn herstellende vermogen … daarnaast zorgt honing ook nog voor de zoete geur van de cosmetica.
4. BIJENWAS

De was is een zuiver, door bijen gemaakt product dat de huid beschermt en hydrateert… en een ideale basis vormt voor crèmes en balsems!
5. KARITÉ (SHEA)

Dit product wordt vaak in de vorm van boter gebruikt (ook bekend als shea butter). Het is een uitgelezen voeding voor de droge huid en perfect te combineren met crèmes en herstellende balsems.

 6. ALOË VERA
Aloë Vera heeft een groot natuurlijk hydraterend vermogen en vormt een essentieel bestanddeel van onze reinigende gels en lotions, die door hun hydraterende en kalmerende bestanddelen garant staan voor een aangenaam gevoel van de huid.
 7. HAMAMELIS
Hamamelis wordt ook wel ‘toverhazelaar’ genoemd en staat bekend om zijn samentrekkende werking, waardoor de huidporiën sluiten. Het is daarom bijzonder geschikt voor reiniging.

8. LAVANDEL
Lavendel is het symbool van de Provence en de geur doet meteen aan de zon denken. Door zijn verfrissende en reinigende werking is lavendel een goede keuze voor cosmetica.

Toont alle 88 resultaten

Toont alle 88 resultaten