Weckpotjes

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige weckpotjes? Dan bent u bij Lekkerhoning.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan weckpotten in diverse formaten. Ontdek hieronder snel ons aanbod.

Toont alle 2 resultaten

Weckpotjes kopen?

Inmaken, wecken, conserveren, opbergen of lekker creatief hobbyen? Het kan allemaal met onze weckpotjes! Wanneer u zelf jam of appelmoes gaat maken, is het belangrijk om een goede weckpot, inmaakpot of jampotjes te hebben. Glazen weckpotjes sluiten immers eten luchtdicht af met een handige rubberen ring. Hierdoor blijven de voedingswaren in de weckpot langer vers. In het assortiment van Lekkerhoning.nl vindt u allerlei formaten weckpotten, van mini weckpotjes tot grote weckpotten. We hebben weckpotten op voorraad met beugelsluiting, maar ook weckpotten met schroefdeksel. Welk soort of formaat u ook zoekt, u slaagt gegarandeerd!

Weckpot gebruiken als voorraadpot

Sommige mensen gebruiken een weckpot als voorraadpot of opbergpot, omdat alles er lekker lang vers in blijft. Pasta, koffie, suiker, rijst, pasta en thee worden immers luchtdicht afgesloten dankzij de rubberen ring in de deksel. Hierdoor gaat de smaak niet verloren en blijft de kwaliteit van het product optimaal. Je keuken opgeruimd houden blijft zo wel heel gemakkelijk!

Een gezellige toevoeging aan je interieur

Daarnaast zien weckpotjes er leuk uit in de kast of op het aanrecht. Ze voegen echt wat toe aan jouw interieur! Voel je je creatief? Dan is het leuk om er zelf mooie labels op te maken. Dit ziet er gezellig en overzichtelijk uit. Weckpotjes worden ook vaak gebruikt om lekker te hobbyen.

Deze handige luchtdichte potten kun je dus voor allerlei zaken gebruiken. Net zoals mason jars en ‘’normale’’ glazen potjes en jampotten, zijn weckpotten en flessen ook gewoon leuk om uit te stallen. Een vintage weckpot of een weckpot met een vintage look staat leuk overal in huis. Of gebruik ze om een mooie bos bloemen in te zetten! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Weckpotjes online bestellen

Om glazen weckpotjes te bestellen hoeft u uw huis niet meer uit. U bestelt ze simpelweg op Lekkerhoning.nl. Onze weckpotjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig glas. Plaats eenvoudig een bestelling online en wij zorgen voor een correcte levering. De levering gaat bij Lekkerhoning.nl lekker snel. Na betaling van de order ontvang je binnen 48 uur het pakket aan huis (weekend niet meegerekend).

weckpotje kopen

Toont alle 2 resultaten