Raathoning

Raathoning of honingraat

Raathoning is de zuiverste en puurste vorm van honing. Raathoning komt namelijk rechtstreeks uit de bijenkast. De honing zit nog in de verzegelde cellen van de raat. Vandaar de benaming raathoning of honingraat. Raathoning van de imker is 100% puur natuur.

Bijen maken namelijk uit zichzelf raten aan van bijenwas. Hierin brengen ze vervolgens de honing in aan. Zodra de honing rijp is wordt het door de bijen verzegeld. De bijen brengen als het ware een was dekseltje aan. Het was deksel voorkomt dat er water kan toetreden. Vervolgens wordt de raathoning uit de kasten gehaald, in blokken gesneden en in zichtdoosjes verkocht. Heerlijk om te eten en en tal van gezondheidsvoordelen! 🐝

Enig resultaat

Honingraat kopen doe je bij Lekkerhoning.nl

De meest pure vorm van rauwe honing is eigenlijk alleen honingraat of bijenraat. Deze honing is namelijk geheel onbewerkt. Dit verklaart ook de naam ”echte honing”. Honingraat kopen doe je bij Lekkerhoning.nl. Je kunt deze vorm van honing in kleine stukjes snijden en vervolgens opeten op een boterham of in de yoghurt. De combinatie van bijenwas en honing is overheerlijk en je kunt tevens alles opeten! De bijenwas kun je dus ook gewoon opeten. Onze honingraat of bijenraat komt direct vanuit de imkers en is de meest rauwe en pure vorm van honing zonder enige tussenkomst van processen.

Lees hier de recensies van andere bezoekers die al eerder deze honing hebben gekocht bij Lekkerhoning.nl en bestel eenvoudig deze heerlijke honing online.

Enig resultaat