Rauwe honing van de imker

Resultaat 17–32 van de 36 resultaten wordt getoond

De voordelen van rauwe honing

Natuurlijke, rauwe honing van de imker is een gezonde, krachtgevende voeding en heeft tal van voordelen:

  • Rauwe honing versterkt je immuunsysteem
  • Een lepel verse honing eten is gezonder dan snoepen
  • Rauwe honing heeft een bacterie- en schimmel remmende werking
  • Geeft een verzadigd gevoel
  • Verhoogt uithoudingsvermogen
  • Verhoogt snel bloedsuikerspiegel
  • Gaat een droge huid tegen
  • Goed tijdens zwangerschap
  • Bevat mineralen: magnesium, kalium, calcium, zwavel, ijzer, koper, jodium, zink en fosfaat
  • Bevat vitaminen A, B1, B2, B3, B5, C, B7 en P1 en veelvoud van Antioxidanten

Rauwe honing heeft een positieve invloed

Rauwe honing heeft een positieve invloed bij diverse ziekten en aandoeningen:

  • Artrose: Het remt het proces van artrose.
  • Darmkanker: Het schakelt de enzymen uit die verantwoordelijk zijn voor darmkanker.
  • Reuma: Het biedt verlichting bij reumapatiënten.
  • Brandwonden: Het kan gebruikt worden om brandwonden te verzorgen.
  • Luchtweginfecties: Het heeft een positief effect op luchtweginfecties.

Rauwe honing is dus niet alleen lekker en puur, het heeft tevens een positieve werking bij diverse ziektes of aandoeningen. 

Er zijn overigens tal van termen welke mensen gebruiken om dit heerlijke product te beschrijven: rauwe, biologische, ongekookte, onbewerkte, koudgeslingerde of echte honing. Om er maar enkele voorbeelden te noemen…

Resultaat 17–32 van de 36 resultaten wordt getoond