Propolis sprays en druppels

Propolis spray druppelBent u op zoek naar Propolis tinctuur, druppels of een handige spray? Dan bent u bij Lekkerhoning.nl aan het juiste adres. Propolis druppels zijn eenvoudig in gebruik en bieden tal van gezondheidsvoordelen. Onder andere beschikbaar als Propolis tinctuur of alcoholvrije druppels. Klik op een product naar keuze voor meer informatie. Hier leest u ook hoeveel druppels u moet gebruiken voor het gewenste effect.

Toont alle 7 resultaten

Propolis tinctuur of druppels kopen?

Lekkerhoning is uw vertrouwde adres voor geneeskrachtige Propolis druppels, (mond)sprays en andere propolis producten. Steeds meer mensen ontdekken en ervaren de positieve effecten van dit natuurlijke wondermiddel. Propolis druppels zijn geschikt voor tal van toepassingen.  Onze Propolis tinctuur heeft een hoge concentratie (21%) gezuiverde Propolis. Deze druppels kan men via de mond innemen, maar zijn ook geschikt voor uitwendig gebruik. Bent u specifiek op zoek naar Propolis druppels zonder alcohol? Dan bevelen wij onze alcoholvrije Propolis druppels aan. Dit product is een oplossing op basis van biologische olijfolie.

Bij het gebruik van Propolis druppels is het belangrijk om vlekken in uw kleding te vermijden. Deze zijn relatief lastig te verwijderen.

 

Toont alle 7 resultaten