Rauwe honing

Rauwe honing is de zuiverste vorm van honing. Deze honing komt namelijk rechtstreeks uit de bijenkast. De honing zit nog in de verzegelde cellen van de raat, vandaar dat het ook wel rauwe honing of raathoning wordt genoemd. Raathoning is 100% puur natuur. Bijen maken namelijk uit zichzelf raten aan van bijenwas. Hierin brengen ze vervolgens de honing in aan. Zodra de honing rijp is wordt het door de bijen verzegeld. De bijen brengen als het ware een was dekseltje aan. Het was deksel voorkomt dat er water kan toetreden. Vervolgens wordt de raathoning uit de kasten gehaald, in blokken gesneden en in zichtdoosjes verkocht.

Rauwe honing heeft een positieve invloed

Rauwe honing of raathoning heeft een positieve invloed bij diverse ziekten en aandoeningen:
· Artrose: Het remt het proces van artrose.
· Darmkanker: Het schakelt de enzymen uit die verantwoordelijk zijn voor darmkanker.
· Reuma: Het biedt verlichting bij reumapatiënten.
· Brandwonden: Het kan gebruikt worden om brandwonden te verzorgen.
· Luchtweginfecties: Het heeft een positief effect op luchtweginfecties.

Raathoning is dus niet alleen lekker en puur, het heeft tevens een positieve werking bij diverse ziektes of aandoeningen.

Toont alle 2 resultaten

Honingraat kopen doe je bij Lekkerhoning.nl

De meest pure vorm van rauwe honing is eigenlijk alleen honingraat. Deze honing is namelijk geheel onbewerkt. Honingraat kopen doe je bij Lekkerhoning.nl. Je kunt deze vorm van honing in kleine stukjes snijden en vervolgens opeten op een boterham of in de yoghurt. De combinatie van bijenwas en honing is overheerlijk en je kunt tevens alles opeten! De bijenwas kun je dus ook gewoon opeten. Onze honingraat komt direct vanuit de imkers en is de meest rauwe en pure vorm van honing zonder enige tussenkomst van processen.

Lees hier de recensies van andere bezoekers die al eerder deze honing hebben gekocht bij Lekkerhoning.nl en bestel eenvoudig deze heerlijke honing online.

Toont alle 2 resultaten