Royal Jelly

Royal Jelly, ook wel koninginnegelei genoemd, is een geleiachtig goedje wat geproduceerd wordt voor de koninginnen bijen. Dit goedje wordt geproduceerd door de werkbijen en is alleen bestemd voor de koninginnen om te eten vanwege de grote hoeveelheden eiwitten en vitaminen die in dit goedje zitten. Verder zijn er ook nog een aantal onbekende stoffen verwerkt die misschien wel het geheim zijn van de wonderbaarlijke vruchtbaarheid van de bijenkoninginnen.

Royal Jelly is goed voor de mens

De gelei is niet alleen goed voor de bijenkoninginnen, maar ook voor de mens! Dit goedje geeft de mens een boost wanneer je even niet lekker in je vel zit door bijvoorbeeld ziekte of vermoeidheid. Het is als het ware een natuurlijke oppepper. Tevens heeft de koninginnegelei ook een positieve werking op het immuunsysteem van de mens en wordt het aanbevolen bij stress, slapeloosheid, depressies, bepaalde huidproblemen en tekorten in het lichaam van vitaminen en mineralen.

De gelei is geschikt voor ieder mens van jong tot oud. Zowel ouderen als jongeren kunnen baat hebben bij het gebruik van Royal Jelly. Daarnaast heeft deze gelei een positieve werking op sportprestaties. Het heeft een positieve werking op het herstel van het lichaam na het sporten. Hierdoor maken veel sporters ook gebruik van Royal Jelly.

Toont alle 8 resultaten

Koninginnegelei – Vitaminen Energie Superfood Gezondheid

Je kunt royal jelly, of terwijl koninginnegelei, in diverse uitvoeringen kopen. Je kunt het puur in een potje kopen, in een capsulevorm of als crème. De gelei in pure vorm kan een zure smaak hebben. Een theelepeltje per dag is al voldoende en dit kun je eenvoudig mengen door de honing, yoghurt of jam. Hierdoor proef je niets meer van de zure smaak. Ook is het mogelijk om de kongininnegelei in te nemen in capsulevorm. Neem iedere morgen 1-2 capsules bij het ontbijt en houd dit minimaal 30 dagen vol. Na deze 30 dagen zul je de resultaten gaan merken!

De Royal Jelly uiercrème is te gebruiken bij een erg droge of ruwe huid. Denk bijvoorbeeld aan ruwe handen of droge voeten. De uiercrème heeft tevens een verzachtende werking voor het gehele lichaam, bijvoorbeeld na een zonnebrand. De normale Royal Jelly crème is iets minder vettig en ook geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het bevordert tevens de bloedcirculatie, zodat de zuurstoftoevoer toeneemt.

Ook heeft het een stimulerende werking op:

  • De stofwisseling
  • Sexuele functies
  • Bescherming tegen infecties, door de antibiotische werking
  • Een gezonde huid (doorbloeding v.d. huid, celvernieuwing en versteviging)
  • Haargroei

Toont alle 8 resultaten