Glazen potjes

Ben je op zoek naar glazen potjes? Dan ben je bij Lekkerhoning.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan potjes in diverse formaten. Je kunt de potjes inclusief of exclusief deksel bestellen. Al onze potjes zijn van een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer laag tarief. Ideaal voor de professionele imker of voor de hobbymatige jam- of mosterdmakers.

Glazen potjes met deksel of zonder deksel in iedere vorm

Ben je op zoek naar glazen potjes of flesjes met deksel of zonder deksel? Bij Lekkerhoning.nl vind je het allebei! Kies allereerst de gewenste vorm uit. Kies voor een rond of hexagonaal potje of een flesje. Kies vervolgens de grootte van het glazen potje. In onze webshop vind je potjes vanaf 28 ml tot en met 1062 ml. Hierdoor zit er voor iedereen wel een geschikte maat tussen. Tijdens het bestelproces kun je kiezen welke kleur deksel je op de potjes wilt. Je hebt onder andere de keuze uit de kleuren: goud, of wit. Ook kun je kiezen uit een print. Ga je voor fruit en bessen of bloem en bij print?

Resultaat 1–16 van de 46 resultaten wordt getoond

Bestel het gewenste aantal potjes op Lekkerhoning.nl

Bij Lekkerhoning.nl kun je het gewenste aantal glazen potjes bestellen. Hoe groter de afname, des te meer korting je krijgt. De glazen potjes kun je per tray bestellen. In een tray kunnen 12, 16, 20, 30 of 46 potjes zitten. Dit ligt uiteraard aan de grootte van het potje. Heb je een afwijkend formaat nodig? Neem dan contact op. Al onze glazen potten komen uit Europa en zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas. De glazen potjes kunnen verpakt worden in trays of los op pallets. Dit ligt aan de hoeveelheid die je af wilt nemen.

Groothandel in glazen potjes en flessen

Lekkerhoning.nl is de groothandel in glazen potjes en glazen flessen. Plaats eenvoudig een bestelling online en wij zorgen voor een correcte levering. De levering gaat bij Lekkerhoning.nl lekker snel. Na betaling van de order ontvang je binnen 48 uur het pakket aan huis (weekend niet meegerekend).

 

Resultaat 1–16 van de 46 resultaten wordt getoond