Honing-Souffle 😍

Nieuw en uniek in de wereld van honing.
Voortreffelijk gezond dessert en een echte delicatesse voor de fijnproever!
Het is een bijzondere en heerlijke mix van natuurlijke gezonde ingrediënten die samen met pure honing voor een fijne delicatesse zorgen.
Perfect als spread voor op brood en als aanvulling op een dessert, fruit, pannenkoek, kaasplankje of bij een high tea. Maakt u zelf taarten of bakt u graag? 
Gebruik dit product als een geheim ingrediënt voor een ware smaaksensatie!

Cadeau voor elke gelegenheid

Een uniek idee voor een prachtig cadeau – een set heerlijke honing soufflé dessert in combinatie met een mooi boeketje bloemen. Deze twee wonderen van natuur vormen samen een geweldige combinatie van kleuren, geuren en smaken! Verrassing en blijdschap zijn gegarandeerd! ️🎉😊

Toont alle 9 resultaten

Honing-Souffle Cadeau sets 😍

Kleine setjes:
Gesorteerde sets van kleine potjes gevuld met honing soufflé zullen een voortreffelijke aanvulling zijn op cadeaus voor elke gelegenheid. De kartonnen doos heeft de textuur van linnen en hout. De potjes worden in de doos geplaatst in een gouden houder, wat de producten de uitstraling geeft van koninklijke sieraden!

Koninklijke sets:
Deze sets zijn ontworpen voor speciale aangelegenheden. Het is een groot assortiment van 12 smaken zodat u onze gehele collectie kunt uitproberen. Dezelfde set hebben wij ook gepresenteerd aan de Engelse prins Micheal van Kent. Met deze set zou u de koningin zelfs blij kunnen maken!

Hoe maken wij Honing-Souffle?

Toont alle 9 resultaten