SMULLEN MET LEKKERHONING.NL

meerdansandra.nl lekkerhoning.nl

Smullen met Lekkerhoning.nl

Buiten het feit dat het ontzettend gezond is, ik zal jullie niet vermoeien met alle mineralen en vitamines die het bevat (kuddes, echt waar!), is honing gewoon heel erg lekker! Ik hoefde ook niet heel lang na te denken toen ik producten uit de webwinkel Lekkerhoning.nl mocht testen. Zo veel verschillende honingsoorten en zoveel verschillende producten! Er ging een wereld aan honing voor mij open ♥

Onder het genot van glaasje Ambrosia Cranberrywijn met Lindehoning zit ik dit stukje te schrijven. De combinatie van Cranberry (zuur) met honing (zoet) is bijzonder smaakvol en verrassend lekker. Mmmm…. zo nog maar een glaasje pakken…

Na ontvangst van de producten ben ik lekker thee gaan drinken met mijn moeder, uiteraard met een schepje Honingkracht! Huh, honingkracht zul je zeggen…. inderdaad… dit is zonnebloemhoning met 3% koninginnegelei. Koninginnegelei is de rijkst-denkbare voeding in de natuur en dat is ook te merken want ik heb hier maar heel weinig voor nodig in mijn thee, erggggg lekker en gezond!

Op naar onze lokale supermercato want ik heb ook een pot Walnoten in Oranjebloesemhoning gekregen en die moet natuurlijk lekker in de Griekse yoghurt…. Ohhhhh damned, Nina en ik hebben onze vingers er bij op gevreten, zo lekker… en weer zo weinig voor nodig, de honing is supergeconcentreerd en de walnoten verrukkuluk!

Wil je niet een hele pot honing kopen dan zijn de honingrietjes een mooi alternatief. Ze worden verkocht per 12 stuks en 1 rietjes is precies genoeg voor in je thee, op brood of lekker op de pannenkoeken of ijs.

Back to basic naar de Heideraathoning. Je krijgt echt een stukje honingraat welke je kunt gebruiken op bv. je boterham. Je kunt de raatjes waar de honing in zit ook gewoon opeten, ik hou persoonlijk helemaal niet van “dingetjes” in mijn eten maar dit was heel lekker en, ik val in herhalingen, erg geconcentreerde honing. Van alle honingsoorten bevat heideraathoning de meeste anti-oxydanten en hier zitten alle voedingswaarde nog in omdat er geen enkele “menselijke” activiteit bij betrokken is geweest. Goed om te weten: na ontvangst wel deze honing in de koeling bewaren.

Hiernaast mocht ik BalsemienhoningRozemarijnhoning en Boekweithoning proeven. De balsemienhoning, afkomstig uit de Biesbosch, is licht van kleur en structuur en heeft een milde bloemige smaak.
De rozemarijnhoning heeft een zoete kruidige smaak, de rozemarijn is niet heel dominant aanwezig, precies goed. Als laatst van de honing heb ik de boekweithoning geproefd, deze honing is donkergekleurd en heeft een vrij intense smaak. De verschillende soorten honing zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, nl. 50, 250, 450 en 900 gram. Zo handig, je kunt altijd een keertje een apart soortje honing proberen in een klein potje.

Heb je dat droppige kleine korfkaarsje met bijtjes gezien op de foto? Weet je dat dit kaarsje 5 uren brandt, niet druipt en roetarm is? Uiteraard van 100% natuurzuivere bijenwas en Lekkerhoning heeft een uitgebreid assortiment van klein tot groot, erg leuk!

Als afsluiter een product dat aansluit bij het seizoen: Propolis HoestbonbonsWat is Propolis? Propolis is een natuurlijk antibioticum voor de bij en een wondermiddel voor mens: het verhoogt je eigen weerstand tegen ziektes. Klik hier voor meer uitleg (teveel om in dit stukje te verwerken), een wondermiddel dus en ook nog erg lekker om te sabbelen.

Naast deze enorme lijst door mij geteste producten (en dat was echt geen straf!) heeft Lekkerhoning.nl nog veel meer artikelen zowel voor consumptie als verzorgingsproducten. Ik zou zeggen: kijk eens lekker rond op deze uitgebreide site en laat je verleiden om jezelf te verwennen met deze supergezonde lekkerijen ♥
Bron: Meerdansandra.nl

Liefs Sandra

Geef een antwoord