Review: Revitaliserend serum

Propolia REVITALISEREND SERUM - Lekkerhoning.nl

Review:
Revitaliserend serum

Normaal ben ik niet echt van de gezichtscrèmes. Waarom niet? Omdat ik er helaas vaak uitslag van krijg. Ik heb een hele gevoelige huid en meestal zie ik dat de volgende ochtend aan mijn huid terug bij bepaalde crèmes. Maar af en toe maak ik een uitzondering om er toch een uit te proberen. Vandaag review ik daarom ook de Prodige de l’esthète, rivatiliserende serum.

Beschrijving

Dit revitaliserende serum wordt voor 100% in de laboratoria van Propolia® gemaakt en is een concentraat van de meest gerenommeerde natuurlijke ingrediënten tegen veroudering. Dankzij de superfijne textuur trekt dit nieuwe product snel in uw huid. De samenstelling bestaat voor 82% uit biologische ingrediënten, en is verpakt in een luchtdichte flacon, zodat u er geen druppel van zult verliezen!

Verpakking

De verpakking valt lekker op door deze geweldige magenta kleur. Alleen had er wat mij betreft wel iets minder tekst op de voorkant gemogen, het oogt een beetje druk. Het bijtje vind ik een leuke toevoeging.

Voor wie?

Dit product is voor vrouwen die een dagelijkse verzorging zoeken die hun huid revitaliseert, die opkomende rimpeltjes willen tegengaan of die zich gewoon prettiger willen voelen.

Gebruiksaanwijzing:

Masseer een paar druppeltjes serum in op een schone huid, voordat je de normale dagcrème gebruikt. Je kan dit product als een kuur gebruiken (28 dagen) om de normale vernieuwingscyclus van je huidcellen te herstellen.

Belangrijkste Ingrediënten:

Koninginnengelei, Lelie, Rozenbottel, Gotu kola, Ginkgo biloba, Hyaluronzuur, Plantaardige squaleen

Airless flacon van 30 ml

Conclusie:

Met een makkelijke druk op het pompje komt er een druppel serum uit. Met twee pompjes kan je heel het gezicht bedekken. het serum is een geelachtige substantie die eigenlijk vrij snel in de huid trekt. Het enige nadeel vind ik dat het serum niet echt lekker ruikt. Ik heb dit product nu 6 dagen achter elkaar gebruikt en heb er gelukkig geen uitslag van gekregen! Mijn huid oogt lekker fris, dus ik ga zeker met dit product door!

Deze revitaliserende serum kan je kopen voor € 35,-

Bij mijn bestelling had ik ook meerdere dingen besteld, waaronder een Bijenwaskaars om aan mijn verzameling toe te voegen. Maar ook Royal Jelly puur in een potje. Koninginnengelei wordt ook wel royal jelly genoemd. Vanwege de opbouwende, stimulerende en vitaliserende eigenschappen is pure koninginnengelei een uniek, krachtig en waardevol natuurproduct. En het wordt aanbevolen voor bijvoorbeeld: Tijdelijke (over)vermoeidheid, Concentratiestoornissen, Stress, Slapeloosheid en nog veel meer. Dus ik ben erg benieuwd wat dit product voor mij gaat doen!
Lekkerhoning.nl: Bedankt marushilifestyle.nl voor een leuke samenwerking:)

Bekijk ons aanbod

Lekkerhoning wenst u goede gezondheid!

Geef een antwoord