LEKKERHONING SCOORT HOOG

tipsvoorjou-review-lekkerhoning

Lekkerhoning scoort een dikke 9,5

Een paar weken geleden mocht ik een paar producten uitzoeken van lekkerhoning.nl. Ben je benieuwd waar ik voor gekozen heb en waarom? Wil je meer weten over de service en de producten van lekkerhoning.nl? Lees dan snel mijn review honing van lekkerhoning.nl

De producten van lekkerhoning.nl

Zoals de naam al aangeeft richt lekkerhoning.nl zich voornamelijk op de verkoop van honing en honing gerelateerde producten. Smaken verschillen nu eenmaal en daarom is er een ruim aanbod in diverse smaken honing. Je hebt de keuze uit raathoning en heidehoning. Omdat honing best veelzijdig is vind je naast honing ook heerlijke delicatessen in de webshop zoals thee, koek en zelfs kauwgom. Het aanbod is aangevuld met biologische honing verzorgingsproducten zoals Royal Jelly puur en Royal Jelly honing zeep. Niet alleen aan mensen is gedacht, maar ook aan dieren. Honing is namelijk ook heel goed te gebruiken voor de gezondheid van je viervoeter.

Review honing van lekkerhoning.nl

Zoals eerder aangegeven mocht ik een aantal producten uit de webshop van lekkerhoning.nl uitzoeken. Na de website goed door te hebben genomen viel mijn keuze op de volgende honingsoorten:

 • Honingkracht
 • Heidehoning
 • Herfsthoning
 • Zonnebloemhoning
 • Boekweithoning
 • Raathoning
 • Kauwgom met propolis

Als extraatje kreeg ik honingrietjes, een kleine kaars in de vorm van een bijenkorf en oordruppels propolis voor mijn lieve hond (een soort die erom bekend staat problemen met de oren te krijgen).

Toen het pakket aan was gekomen kon het testen beginnen. Ik moet eerlijk zeggen dat bij ons de honing voornamelijk voor op brood en in de thee gebruikt wordt. Eigenlijk wilde ik er ook mee bakken, maar dat is er nog niet van gekomen (gelukkig is de honing nog niet op, dus wat niet is kan nog komen).

Manlief is gek op honing, maar deze mag vooral niet te zoet zijn. Ik heb hem alle honingsoorten op zijn brood meegegeven (m.u.v. de graathoning) en hij gaf aan dat de honing onwijs lekker smaakt. Vooral niet te zoet, niet te sterk en toch duidelijk puur en naar honing. In de thee zorgt de honing ook voor de juiste smaaktoevoeging, terwijl je tegelijkertijd kunt profiteren van alle gezondheidsvoordelen van goede honing. Overigens is de consistentie van de honing ook heel goed: niet heel dun, maar zeker ook niet te dik.

Het is zo jammer dat internet niet de mogelijkheid biedt om jou als lezer mee te laten genieten, vooral wat de geur betreft. Ik ben opgegroeid op een boerderij en kan me de pure geuren van de natuur heel goed heugen. Als je een potje honing openmaakt van lekkerhoning dan ruik je gewoon de natuur. Heel apart, omdat honing vaak niet echt een heel gedefineerde geur heeft. Deze honing ruik je echter en dat is al een beleving op zich.

Overigens zijn de honingrietjes ideaal om mee te nemen voor onderweg. De rietjes zijn gevuld met honing, geschikt voor 1 kopje thee. Mocht je bijvoorbeeld veel onderweg zijn met de trein en je drinkt graag thee met honing dan is dit echt een aanrader.

Mijn dochter heeft de propolis kauwgom uitgeprobeerd en was er bijzonder verrast over. De kauwgompjes zien er wat kleur betreft minder aantrekkelijk uit, maar de smaak maakt het helemaal goed. Bovendien is het kauwgom zonder aspartaam en andere toegevoegde rommel, waardoor ze ongestoord kon genieten. De propolis druppels zijn inmiddels ook al uitgeprobeerd en ook hier ben ik meer dan tevreden over. In deze review wil ik me echter beperken tot de honing, op de oordruppels kom ik in een later artikel terug.

Voordelen honing van lekkerhoning.nl

Bij lekkerhoning.nl worden de producten geselecteerd op kwaliteit en dat is zeker te merken aan de smaak en de geur. Maar er zijn nog veel meer voordelen:

 • Pure honing
 • Ruime keuze
 • Naast honing ook keuze uit andere honing gerelateerde producten
 • Ideaal om je gezondheid te ondersteunen’
 • Delicatessen als verwennerij

Nadelen

Het grote assortiment kan het kiezen lastiger maken. Alhoewel dat vooral een nadeel voor je eigen portemonnee is.

Algemeen oordeel over de producten van lekkerhoning

Ik ben heel erg blij dat ik de producten mocht testen. De smaak van de verschillende honingsoorten is top, evenals de geur. Bovendien word ik altijd extra blij als een bedrijf de moeite neemt om een kleinigheid als verrassing toe te voegen in het pakket. Op de website vind je bovendien een paar handige artikelen met weetjes over honing, ook altijd handig zodat je weet waarvoor je honing nu allemaal kunt gebruiken. Van mij krijgt lekkerhoning.nl dan ook een dikke 9,5.

Ben jij ook zo gek op honing en ben je naar aanleiding van mijn review honing van lekkerhoning.nl van plan iets te bestellen? Of wil je meer weten over een van de hierboven gebruikte producten, laat het me weten.
Bron: www.tipsvoorjou.com

Geef een antwoord