Honing-souffle Perfecte cadeau voor elke gelegenheid - Lekkerhoning.nl

Honing-soufflé een echte delicatesse

Honing-souffle Perfecte cadeau voor elke gelegenheid - Lekkerhoning.nl

Honing-Soufflé

Honing-souffle Perfecte originele cadeau voor elke gelegenheid - Lekkerhoning.nl

Honing-Soufflé is nieuw en uniek in de wereld van honing. Het is een bijzondere en heerlijke mix van natuurlijke gezonde ingrediënten die samen met pure honing voor een fijne delicatesse zorgen.
Denk aan gedroogde bessen, noten, fruit en zelfs bloemen. Deze honingsoorten zullen een bijzondere verrassing zijn voor zowel de ervaren honing kenners, als mensen die de honingwereld willen ontdekken.

De techniek achter het maken van de honing soufflé is uitgevonden in Canada in 1928, door een hooggeleerde imker genaamd I.J. Dyson. Er wordt voor een lange periode op een speciale manier in de honing geroerd, daarna wordt de honing op een lage temperatuur bewaard. Hierdoor verandert de honing van samenstelling en blijft in deze delicate staat, tegelijkertijd worden alle nuttige eigenschappen van natuurlijke honing en ingrediënten bewaard.

Ontdek de nieuwe smaken van Honing-Soufflé

Voortreffelijk dessert en een echte delicatesse voor de fijnproever!

 

Benieuwd naar Honing-Soufflé?

Honing-Souffle zal ongetwijfeld een mooie toevoeging zijn aan het assortiment in uw winkel!
Lekkerhoning werkt graag met restaurants, speciaalzaken, retailers, cateraars en andere groothandels om onze gezonde en natuurlijke producten dichter bij de klant te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

*TIP*

Heeft u een bloemenwinkel? U kunt Honing-Souffle gebruiken om de mooiste boeketten te creëren! Een uniek idee voor een prachtig cadeau - een mooi boeketje bloemen samen met een set heerlijke honing soufflé dessert. Deze twee wonderen van natuur vormen samen een geweldige combinatie van kleuren, geuren en smaken!