Honing-souffle Perfecte cadeau voor elke gelegenheid - Lekkerhoning.nl

Honing-soufflé een echte delicatesse

Uniek in Nederland
Exclusief verkrijgbaar bij Lekkerhoning.nl

  • Honing-souffle Perfecte cadeau voor elke gelegenheid - Lekkerhoning.nl

Honing-Soufflé

Honing-souffle Perfecte originele cadeau voor elke gelegenheid - Lekkerhoning.nl

Honing-Soufflé is nieuw en uniek in de wereld van honing. Het is een bijzondere en heerlijke mix van natuurlijke gezonde ingrediënten die samen met pure honing voor een fijne delicatesse zorgen.
Denk aan gedroogde bessen, noten, fruit en zelfs bloemen. Deze honingsoorten zullen een bijzondere verrassing zijn voor zowel de ervaren honing kenners, als mensen die de honingwereld willen ontdekken.

De techniek achter het maken van de honing soufflé is uitgevonden in Canada in 1928, door een hooggeleerde imker genaamd I.J. Dyson. Er wordt voor een lange periode op een speciale manier in de honing geroerd, daarna wordt de honing op een lage temperatuur bewaard. Hierdoor verandert de honing van samenstelling en blijft in deze delicate staat, tegelijkertijd worden alle nuttige eigenschappen van natuurlijke honing en ingrediënten bewaard.

Honing-Soufflé is een voortreffelijk dessert en een echte delicatesse voor de fijnproever!

Compliment van de Chef
Honing-Soufflé
Cadeausets

Kleine setjes:
Gesorteerde sets van kleine potjes gevuld met honing soufflé zullen een voortreffelijke aanvulling zijn op cadeaus voor elke gelegenheid. De kartonnen doos heeft de textuur van linnen en hout. De potjes worden in de doos geplaatst in een gouden houder, wat de producten de uitstraling geeft van koninklijke sieraden!

Koninklijke sets:
Deze sets zijn ontworpen voor speciale aangelegenheden. Het is een groot assortiment van 12 smaken zodat u onze gehele collectie kunt uitproberen. Dezelfde set hebben wij ook gepresenteerd aan de Engelse prins Micheal van Kent. Met deze set zou u de koningin zelfs blij kunnen maken! 😍

  • Honing-souffle Perfecte originele cadeau voor elke gelegenheid - Lekkerhoning.nl

Prijzen en Awards
Honing - Soufflé

Prijzen en erkenningen honing souffle - Lekkerhoning.nl

Bereidingsproces

Prijzen en erkenningen honing souffle - Lekkerhoning.nl