DÉ GROOTHANDEL IN ECHTE HONING EN NATUURLIJKE DELICATESSEN

Lekkerhoning_Groothandel

Honing en delicatessen

Zakendoen met Lekkerhoning betekent voordeel voor u. We hanteren een bijzonder aantrekkelijke prijs staffel, waarmee u uw eigen inkoopvoordelen flink kunt opschalen. Lekkerhoning werkt graag met restaurants, speciaalzaken, retailers, cateraars en andere groothandels om onze gezonde en natuurlijke producten dichter bij de klant te brengen.

Voordelig bestellen bij Lekkerhoning

Naast het feit dat veel van onze honing door onszelf wordt geproduceerd  hebben wij, in de jaren dat wij bestaan, een  perfect netwerk van leveranciers, fabrikanten en importeurs opgebouwd.
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de door hen geleverde producten.

Flexibel, goed en snel

Wij leveren graag maatwerk voor u. Afhankelijk van uw wensen denken wij mee over de mogelijkheden en geven u een oplossing en prijs op maat, gebaseerd op de gewenste levering en hoeveelheden. Lekkerhoning draagt bij aan uw wensen wat betreft uw logistiek, door te zorgen voor flexibele en snelle levering. Daarnaast kunt u kiezen voor afhalen op locatie. Ook grotere hoeveelheden verzenden wij zeer snel.

Breekbaar geen probleem

Alle bestellingen boven de zestig kilo worden als palletzending verstuurd. In veel gevallen gaat het om kwetsbare producten. Vanzelfsprekend behandelen wij uw bestelling met de grootst mogelijke zorg zodat  deze heel aankomt. We doen het niet alleen snel, we doen het ook goed.

Private label afnemen

Als extra service kunt u ook gebruik maken van onze private label producten. Wij leveren niet alleen de producten tegen scherpe prijzen, we verzorgen ook de verpakkingen volledig naar wens met uw eigen logo en stijl.

Interesse? Neem contact met ons: