Genieten van echte Nederlandse honing

nederlandse honing

Genieten van echte Nederlandse honing

Niets is lekkerder dan honing uit eigen land. In ons assortiment vindt u diverse soorten Nederlandse honing. Kom hier alles te weten over honing van Nederlandse bodem, de soorten, smaken en meer informatie over de diverse voordelen. Heeft u het al geprobeerd?

Voordelen van Nederlandse honing

Honing uit de supermarkt is vaak niet van Nederlandse komaf. Toch is kiezen voor honing van Nederlandse bodem een goede keuze. Het biedt namelijk verschillende voordelen:

  • Bijen vervullen als bestuivers een essentiële rol voor onze natuur en de landbouw. Door te kiezen voor honing van Nederlandse bodem steunt u imkers en bijen om deze essentiële taak te kunnen continueren. U investeert dus direct in de kwaliteit van de Nederlandse natuur.
  • Wist u dat Nederlandse bloemenhoning kan helpen bij hooikoorts? Een deel van de pollen die de bijen uit de bloemen en planten halen, komt in de honing terecht. Door deze honing te eten, wordt het lichaam blootgesteld aan de boosdoeners van hooikoorts. Op een natuurlijke manier bouwt het lichaam resistentie op tegen de pollen.
  • Nederlandse honing is onbewerkt, puur en zonder toevoegingen.
  • Het is een beleving om voedsel van eigen bodem te eten. Het is leuk en zorgt bovendien voor meer begrip en bewustwording bij consumenten voor bijen en imkers.
  • Kiezen voor Nederlandse honing beperkt het aantal voedselkilometers – en de daarmee gemoeide impact op het milieu – aanzienlijk.

Wist u dat in Nederland honing met name van mei tot september geproduceerd wordt?

echte nederlandse honing

Nederlandse honing van Lekkerhoning

In ons ruime assortiment honing vindt u diverse soorten echte Nederlandse honing. Zo hebben we vloeibare Nederlandse honing, maar ook Nederlandse crèmehoning. We hebben alle producten hieronder voor u op een rijtje gezet. Klik op een product naar keuze voor meer informatie over de smaak en andere kenmerken. Onze persoonlijke favoriet? Dat is echte Nederlandse heidehoning!